Om Sound and Vision Unit

Sound and Vision Unit är ett oberoende skivbolag som vill lyfta fram musik som berör, vanligtvis inom en genre som ligger nånstans kring indierock, alternativrock och folkrock. Till en början var Sound and Vision Unit tänkt som en plattform för att ge ut och marknadsföra skivor med de band vi själva spelar i (The Resonance, The Fool's Nose) men eftersom vi har lagt ner en hel del tid på att bygga upp och finslipa det här och dessutom lärt oss en del under tiden, bestämde vi oss sedermera för att börja samarbeta med fler band. Sound and Vision Unit handlar nu minst lika mycket om att bygga ett sammanhang, en musikscen. Som en del i detta samarbetar vi mycket med bokningsbolaget Strange House.

Fram till 2014 höll vi till i Sundsvall och därför samarbetar vi med några av Västernorrlands bästa band: The Grand Chapels Quartet, All Electric, Peter Fernaeus & Verkligheten med flera. Numera finns vi i Göteborg, vilket har lett till samarbeten med band som The Graham Situation och Headless Entertainer.

STÖD SOUND AND VISION UNIT
Vi har sällan råd med stora marknadsföringskampanjer, så om du vill stödja oss eller är intresserad av ett samarbete får du gärna börja med att t ex följa oss på Facebook och lyssna på och följa den här Spotifylistan!

KONTAKT
Mail: info@soundandvision.se

SPOTIFY-LISTOR
Topplåtar
Alla låtar

SOCIALA MEDIER
SVU på Facebook
SVU på SoundCloud
jerker.soundandvision.se (blogg)

VÄNNER
Massproduktion
Pipeline

Foto: Cecilia Bergman

Bakgrundsfoto: Martin Gohde