Nyheter

22 APRIL 2016: The Graham Situation - My Only Preference

 The Graham Situation - My Only Preference

Idag kan vi stolt presentera den här nya EPn med The Graham Situation!



11 DECEMBER 2015: Ture Berg - Visor

 Ture Berg - Visor

Nytt album med Ture Berg (som också sjunger och spelar i Woolzink)!

Ture Berg presenterar med sina 8 visor en inkapslad period av känslor och idéer. Visorna kom till under en kort tid av intensivt skrivande. Texterna är välarbetade och tydliga med melodier som rör sig från traditionell visa till mer bluesiga tongångar. Allt från blossande kärlek till tristess och ångest beskrivs på ett poetiskt men samtidigt jordnära och fräscht vis.



27 NOVEMBER 2015: Headless Entertainer - Time Isn't Ticking, It's Melting... Remember?

 Headless Entertainer - Time Isn't Ticking, It's Melting... Remember?

Nya albumet med Headless Entertainer släpps idag! Detta är deras första SVU-släpp, och riktigt jävla bra dessutom. Indie/alternativrock med grungeinfluenser, men också atmosfärigt, sansat och luftigt på sina ställen. Lyssna!



13 NOVEMBER 2015: Jesper Petersson - When I Lay Down My Tune

 Jesper Petersson - When I Lay Down My Tune

Vi välkomnar Jesper Petersson ombord på båten! Idag släpps hans akustiska bluespopalbum "When I Lay Down My Tune".



2 OKTOBER 2015: Woolzink - Knizloow

 Woolzink - Knizloow

Vi har äran att återutge Woolzinks egentliga debutalbum. Inspelad på en hästgård utanför Tidaholm med enkla medel. Skriven, spelad och mixad av Ture Berg. Master: Karl Jonas Wijk.



2 OKTOBER 2015: Woolzink - Woolzink

 Woolzink - Woolzink

Woolzinks album är äntligen släppt! En riktigt grym blandning av badass-bluesrock och mer popiga tongångar, och genomgående snygg produktion. Definitivt bland det bästa vi nånsin har gett ut!



28 AUGUSTI 2015: Woolzink - Baby Don't You Want To Go

 Woolzink - Baby Don't You Want To Go

Första singeln med Göteborgsbaserade bluesrockbandet Woolzink! Senare i höst kommer ett helt album, och vi kommer också att lägga upp ett tidigare inspelat album.

Woolzink presenterar sig såhär: "Woolzink är ett göteborgsbaserat bluesigt indierockband med många varierande influenser. Både text och musik är ofta inspirerade av drömmar och kärlek. I detta möte skapas ett sound där verklighet flyter samman med det undermedvetna på ett smakfullt och tidlöst sätt."



6 MAJ 2015: The Moby Dicks - Space Rocket

 The Moby Dicks - Space Rocket

Vi är stolta över att kunna ge ut den här fina EPn med The Moby Dicks - space rock när den är som bäst! För alla er som precis som jag sett dem utvecklas de senaste åren är det inte speciellt förvånande att det är svängigt och tungt, däremot tappar jag hakan av hur Jimmy Mattssons sång låter här. Hatten av!

Kolla upp The Moby Dicks på facebook!



Bakgrundsfoto: Martin Gohde